Inverteres Klíma

Nyaranta arra vágyunk, hogy a kinti meleget a lakásban ne nagyon érezzük. Ehhez megoldás, ha klímaberendezés vásárlása, amelyből óriási választék van, de a legjobb megoldást az inverteres klíma adja.

Mindenki számára, ha klímáról beszélünk, akkor csak a hűtés funkciója jut eszünkbe, pedig az inverteres klíma berendezések fűtési igényeinket is kielégíthetik. A leghidegebb téli idő esetén is az inverteres klíma fűtéskapacitása is tudja biztosítani az optimális hőérzetet az adott helységben. Jelen pillanatban a legkorszerűbb technológiával készülnek ezen klímaberendezések, amelyek a legelőnyösebb és az ügyfél igényeinek megfelelő tudással vannak felruházva. Használata során a tulajdonosnak egy funkciót kell csak használnia, az pedig a távirányító szabályozása az adott hőfok eléréséhez, a többi tudást a klímaberendezéshez értő szakemberek biztosítják Önöknek.

Miért is válasszuk az inverteres klímát?

Elsőképpen is mert könnyű beüzemelni, használni. Egy gyengébb hálózat esetén is hibátlanul működik, ezért nem szükséges, más kis keresztmetszetű hálózat vezetékeit vastagabbra cserélni.

A hagyományos klímákkal szemben az inverteres klíma nem kapcsol ki-be folyamatosan a meghatározott hőmérséklet biztosítására, hanem folyamatos teljesítmény mellett, finom szabályozással éri el a kért, igényelt hőfokot. A régi modellek általában folyamatosan befolyásolták a páratartalmát a helységnek, amely kellemetlenséget okozott a helységben tartózkodók hőérzetére. Ezzel szemben az új modern technológiának köszönhetően az inverteres klímák nem idézik elő e problémákat és 35-40 %-al is képes csökkenteni az üzemeltetési költséget, zajszintjük alig érzékelhető, alig hallható. Ezért is tudjuk, akár ajánlani, hogy akár hálószobában is el tudjuk helyezni a készüléket, mivel a nyugalmat, pihenést nem befolyásolja az adott klímaberendezés használata.

Az inverteres klíma korszerű technikával ellátott szerkezet, amely automatikus üzemmódokkal van ellátva. A klíma e funkciók szakszerű használata mellett is meghibásodhat, de rendszeres és szakszerű klíma karbantartás mellett ez minimálisra csökkenthető. Vannak öntisztító eljárással működő klíma berendezések is, a legjobb modellek különleges szűrőkkel, filterekkel is vannak ellátva. A klíma védelmét, élettartalmát alapvetően a teljesítmény, a vezérlés és a korrózióvédett anyagfelhasználás biztosítja.

Garanciás feltételei is igen fontosak e berendezések esetén. Hosszú évekig működnek, ha szakképzett klímaszerelő építi be és karbantartja az évek folyamán, mert így érvényesíthető csak a jótállás a készülék esetén.

Hívjon bizalommal

hivjon bizalommal

Elérhetőek vagyunk a hét minden napján, ünnepnapokon
és hétvégén is!

08:00-19:00 óráig!

Tel: 06/20-531-7159

Kérdezzen szakértőnktől!
E-mail: klimainfok@gmail.com

Miért érdemes minket választania?

elegedettseg

  • Segítőkészség
  • Gyorsaság
  • Ügyfél központúság
  • Minőségi precíz munka
  • Díjtalan Kiszállás
Get more Joomla!® Templates and Joomla!® Forms From Crosstec